KAHVALTI:
Elma dilimleriyle tatlandırılmış yulaf ezmesi
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak ananas suyu
ÖĞLEN YEMEĞİ:
Tavuklu salata
Haşlanmış havuç
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yağsız süt
1 kase kavun
AKŞAM ÜZERİ:
1 kivi
1 dilim peynir
AKŞAM YEMEĞİ:
Izgara tavuk göğsü
Haşlanmış patates
Ispanaklı, domatesli salata
Elmalı
Gün içerisinde acıktığınızda atıştırmalıklar:
Çeyrek kase kuru üzüm
1 armut ya da şeftali
2 çorba kaşığı ay çekirdeği
1 kase yağsız yoğurt
Diyetin ana prensipleri:
Salatalar tuz yerine, sirke, limon ve baharatlar ile tatlandırılmalıdır. Tam tahıllı besinlerin tüketimini arttırılmalıdır. Meyve ve sebze bol tüketilmelidir. Gazlı içeceklerden tamamiyle uzak durulmalıdır. Kırmızı et tüketimi en az düzeyde tutulmalıdır.