Bedava hayat oh ne rahat!

Bir seyahat sitesi, 1 yıl boyunca dünyanın en güzel yerlerini gezip, en iyi restoranlarında yemek yiyecek çalışan arıyor. Üstelik bu işi alana 1 milyon dolar da cep harçlığı veriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2014 Güncelleme 14 Mart 2014, 01:10
Bedava hayat oh ne rahat!

İÇİNDEKİLER

Gezmeyi, yemeyi-içmeyi sevenlere eşi benzeri görülmemiş bir fırsat doğdu. Seyahat şirketi Luxury Travel Intelligence, VeryFirsttoKnow.com sitesi arayıcılığıyla 1 milyon dolar harçlıkla dünyayı gezecek birini aradıklarını duyurdu. Verilen ilanda şöyle denildi:

YEMEK YEMEYİ SEVMELİ
"1 milyon dolarla dünyayı bedava gezecek bir aday aranıyor. İşe alınacak kişi 1 yılını dünyanın en iyi lokantalarında yemekler yiyerek, beş yıldızlı otellerde kalarak ve dünyanın en elit gece kulüpleri ve tesislerinde eğlenerek geçirecek. İşe başvuracak kişilerin iyi yemek yemeyi sevmesi, kültürel aktivitelerde yer almak istemesi ve yeniliklere açık olması gerekiyor. Yazma yeteneği de varsa bu artı bir özellik olarak dikkate alınacak. Çiftler de başvurabilir." Luxury Travel Intelligence şirketinin bu işle, müşterilerine lüks seyahate yönelik detaylı, objektif bilgiler vermeyi planladığı belirtildi.

İKİ İSİM AKILLARA GELDİ
İnanılmaz teklif, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de heyecan yarattı. Birçok kişinin aklına ünlü gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Vedat Milor geldi. Her ikisinin de bu konuda girişimde bulunması gerektiğini düşünenler, "Onlar bu fırsatı kaçırmasın. Zaten il il gezip yemek yiyorlar. Hiç değilse ceplerinde 1 milyon dolar kalsın" yorumunu yaptı.

BİZİM GURMELER KAÇIRMASIN
Ünlü gurmelerimizden Mehmet Yaşin ve Vedat Milor'un, bir an evvel harekete geçerek, 1 milyon dolarlık lezzet tatilini değerlendirmesi istendi. Hayranları Yaşin ve Milor için, "İkisi de yemek yemeyi seviyor. Beğenmedikleri yemekleri bile silip süpürüyorlar. Bu programla dünyayı da görürler" şeklinde konuştu.