Gazetenin gücü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 02:21
Gazetenin gücü!

İÇİNDEKİLER

Tart hamuru hazırlanırken topak topak olursa 1 adet yumurtanın sarısını ekleyin ve iyice yoğurarak yumurtayı hamura yedirin.
Parlaklığını yitirmiş bir sürahiye eski görünümünü kazandırmak için yarısına kadar yırtılmış gazete kağıdı doldurun, üçte birine de sıcak su doldurup sallayın.
Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için, gömleği makineye atmadan önce yaka kısmına sabun sürüp 15 dakika bekletin.
Ellerdeki soğan, sarımsak kokularını giderebilmek için ellerinizi haslanmış patatasle ovun.
Sütünüzün kaymak tutmaması için süt kaynarken içine bir parca tuz atarsanız kaymak tutmasını önlemiş olursunuz.
Limon suyu etleri yumuşatır. Sert etler bile limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem
yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.