Bugünkü
Takvim

Gazetenin gücü!

ABONE OL
Gazetenin gücü!
Tart hamuru hazırlanırken topak topak olursa 1 adet yumurtanın sarısını ekleyin ve iyice yoğurarak yumurtayı hamura yedirin.
Parlaklığını yitirmiş bir sürahiye eski görünümünü kazandırmak için yarısına kadar yırtılmış gazete kağıdı doldurun, üçte birine de sıcak su doldurup sallayın.
Gömlek yakalarındaki kirleri gidermek için, gömleği makineye atmadan önce yaka kısmına sabun sürüp 15 dakika bekletin.
Ellerdeki soğan, sarımsak kokularını giderebilmek için ellerinizi haslanmış patatasle ovun.
Sütünüzün kaymak tutmaması için süt kaynarken içine bir parca tuz atarsanız kaymak tutmasını önlemiş olursunuz.
Limon suyu etleri yumuşatır. Sert etler bile limon suyu ilave edilerek pişirilirse hem
yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.