kaynaklarıdır.
ŞİFA KAYNAĞI
Doyurucu etkisinden dolayı diyetinizde acıkma hissini bastıran armudun faydaları saymakla bitmiyor.
Sinirleri rahatlatır.
Böbreklerin düzenli çalışmasını sağlar.
Hazmı kolaylaştırır.
Kalp çarpıntısını önler.
Böbrek taşının dökülmesini sağlar.
Yüksek tansiyonu düşürür
Kanı temizler.
ARMUT TATLISI
MALZEMELER:
4 adet armut
10 adet karanfil
1 çay kaşığı taze karabiber
1 adet çubuk tarçın
2 çorba kaşığı üzüm pekmezi
1 tatlı kaşığı şeker
HAZIRLANIŞI:
Armutları üzerinde şeritler kalacak şekilde soyun ve her bir armuda 4 adet karanfili batırın. Üzerine fırçayla pekmezi sürün. Çok az şeker serpiştirin. Fırın tepsisine dizip karabiber ve çubuk tarçını tepsiye koyup folyo ve ya yağlı kâğıtla kapatıp 160 derecede 15 dakika pişirin. Servise hazır....
5. GÜN
Kahvaltı
2 çırpılmış yumurta
Yağı azaltılmış hindi jambonu
115 gram taze böğürtlen
1 fincan yeşil çay Öğle yemeği
Ton balıklı sandviç: Tam tahıllı iki dilim arasında mayonez, doğranmış kereviz ve soğan.
1 taze armut
1 fincan yeşil çay
Akşam Yemeği
Düşük karbonhidratlı armut tatlısı
1 fincan yeşil çay
Atıştırmalık
Probiyotik veya mandıra ürünü
Şekersiz puding