Pratik bilgiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 00:00
Pratik bilgiler

İÇİNDEKİLER

En çabuk yöntem

Eğer galeta ununuz bittiyse ve ekmeğiniz de yoksa mikser ya da blenderdan geçireceğiniz kornfleksler aynı işlemi görecektir.

Fırında tavuk kızartacağınız zaman üzerine koyduğunuz baharatlardan içine de koyun. Böylece daha lezzetli olur.

Sert et etlerinizi eşit miktarda sirke ve sıvı yağ içerisinde bekletin. Yumuşadığını göreceksiniz.

Domates salçanız çok ekşi ise içerisine bir havuç rendeleyin. Havuç; salçanızı tatlandıracaktır.

Mantarların daha lezzetli olması için pişirmeden önce üzerlerine biraz tuz ve limon suyu koyun, 5 dakika bekletin. Daha sonra pişirin.

Bayatlamış ekmeklerinizi atmayın. Onları küp küp doğrayıp yağda hafifçe kızartın. Çorbalarınız için harika olacaktır.