Bugünkü
Takvim
Pratik bilgiler
Şekerin canlı gücü
Sebzelerimiz kimi zaman çok bekletmekten buruşurlar, böyle bir durumla karşılaşırsanız, içine sirke ve şeker attığınız suda bırakın. İlk tazeliklerine kavuşurlar.

Sos hazırlarken un topağı oluşmasını önlemek için kaşık yerine çatal ucuna taktığınız, kabukları soyulmus çiğ patatesten yararlanabilirsiniz.

Sütünüz kaymak tutarsa, süt kaynarken içine bir parça tuz atarsanız kaymak tutmasını önlemiş olursunuz.

Yemeğin taştığı yere hemen bolca tuz serpin. Ocak soğuyuncaya kadar öylece kalsın. Soğuduktan sonra kolayca temizlenir.

Garnitür olarak hazırlanan sebzeler kaynayan pişirme suyuna atıtılıp 4-5 dakika pişirildikten sonra margarinle hafifçe çevirilmeli. Böylece lezzetlerine lezzet katılacaktır.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.