İhanet 'ayak'landı

Aldatan erkek, yakayı ayak şeklinden ele veriyor. Ayakları küçük olanlar, büyük olanlara oranla eşlerini daha çok aldatıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2011 Güncelleme 20 Ekim 2011, 02:13
İhanet ’ayak’landı

İÇİNDEKİLER

Bir erkeğin ayak şekli, eşini aldatıp aldatmadığını gösteriyor. Çarpıcı gerçeği, İngiltere'de yapılan bir araştırma ortaya çıkarttı. Araştırmacı Jane Sheehan, eşini sürekli aldatan insanları mercek altına aldı. 7 yıl süren araştırmadan ise ilginç sonuçlara ulaşıldı. Araştırma sonuçlarını değerlendiren Sheehan, ayakların kişilik hakkında önemli ipuçları verdiğini söyledi.

FLÖRT ETMEYİ SEVİYORLAR
Sheehan'ın açıklamalarına göre, ayak büyüklüğü kişinin sadakatini ortaya koyuyor. Küçük ayaklı erkekler, büyük ayaklı erkeklere oranla aldatmaya daha yatkın oluyor. Büyük ayaklı erkekler eşlerine bağlı olurken, bu durum küçük ayaklı erkekler için söz konusu olmuyor. Ayaktaki küçük parmağı çok kısa olan erkekler ise sorumluluklarından kaçıyor. Böyle erkekler, flört etmeyi seviyor ve evlilikten uzak duruyor. Uzun bir orta ayak parmağınaa sahip olan erkekler, kısa olanlara oranla daha enerjik oluyor. Böyle erkekler, her şeyin mükemmel olmasını istiyor. Üçüncü parmağı kısa olanlar ise hayatın güzelliklerine önem veriyor, sakin bir yaşamı seviyor.

DÖRDÜNCÜ PARMAK:
4'ÜNCÜ PARMAĞI uzun olanlar ailesine ve ikili ilişkilerine önem veriyor. Bu parmağı kısa olan erkekler ise aile fertleri dışındakilerle ilgilenmekten hoşlanıyor.

KÜÇÜK PARMAK:
KÜÇÜK parmağı kısa olan erkekler, çocuksudur ve sorumluluk almaktan hoşlanmaz. Bu tür erkekler, evlenmeyi değil flört etmeyi sever.

TABAN:
TABAN oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Düz tabanlar ise sık partner değiştirir.

ORTA PARMAK:
UZUN bir orta parmağa sahip olan erkekler enerjik ve zekidir. Kısa olanlar ise koşturmayı sevmez.

iKiNCi PARMAK:
UZUN olanlar lider, kısa olanlar ise uyumludur.

BÜYÜK BAŞ PARMAK:
Başparmağı büyük olan kişiler zekidir. Sorunlara hemen çözüm üretir. Başparmağı kısa olanlar ise görev adamıdır, çalışkandır.