Bugünkü
Takvim

Pratik bilgiler

ABONE OL
Pratik bilgiler

Böreğinizin nar gibi kızarmasını istiyorsanız, üzerine bir miktar yoğurt sürebilirsiniz.
Haşladığınız nu buz kalıpları içinde dondurabilir, daha sonra yemeklerinizde kullanabilirsiniz.
Pişirdiğiniz kekin iyi kabarmasını istiyorsanız, ilk 20 dakika fırınınızın kapağını açmayın.
Hazırladığınız kekte çökme olduysa ile kaplayın.
Reçelinizin küflenmesini önlemek için pişirirken içine küçük bir parça tereyağı atabilirsiniz.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.