Bugünkü
Takvim
En pratik bilgiler
* HAMUR işi yaparken tüm malzemelerinizin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin. n BÖREĞİNİZİN daha lezzetli olması için döşedikten sonra 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.

* KURABİYE yaparken hamur ısınıp yumuşadıysa streç filme sararak 15-20 dakika buzdolabında dinlendirebilirsiniz. n FIRINDA tavuk pişirirken fırın poşeti kullanın. Böylece tavuğunuz daha da lezzetli olacaktır.

* PİŞİRECEĞİNİZ etin daha yumuşak olması için 1 gece önceden süt ile ıslatın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.