Bugünkü
Takvim

Ulusal keyfe pudra etkisi

ABONE OL
Ulusal keyfe pudra etkisi
Ulusal keyfimiz çayın tadı kaçtı! Çayın tabletinin ardından bu kez Akdeniz Üniversitesi, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü'nün çay ürünlerini çeşitlendirmek amacıyla başlattığı bilimsel projede yeşil çay pudrası üretti. Yeşil çay pudrası ayrandan dondurmaya, makarnadan yaş pastaya kadar gıda alanında tüketildiği gibi klimalardaki filtre sistemleri, kozmetik ve ilaç sektöründe de kullanılıyor.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.