Cinsel sorunlar hayatınızı da etkiliyor!

Avrupa genelinde yapılan araştırmalar Avrupalı Erkekler’in cinsel problemleri Türk Erkeği kadar önemsemediğini ortaya çıkarttı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2011, 11:53
Cinsel sorunlar hayatınızı da etkiliyor!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de erkeklerin yaklaşık %80'i cinsel mutluluğu; "partnerini mutlu etmek" olarak tanımlıyor. Yani erkekler performansları hakkında bayanların onayına ihtiyaç duyuyor.

Buna rağmen evli çiftler bile hala cinsel sorunlar üzerine konuşmaktan kaçınıyor. Durum böyle olunca da partnerinin ne istediğini, neler hissettiğini ve problemin neden kaynaklandığını bir türlü anlayamıyor.
Ayrıca cinsel sorunlar sadece yatak odasında kilitli kalmıyor. Bu konuda yaşanan sıkıntılar partnerle olan duygusal ilişkide problemler yaratabiliyor ve hayatın diğer alanlarında da "yetersizlik" hissine sebep olabiliyor.

Konuşmaktan çekinmeyin

Uzmanlar her konuda olduğu gibi cinsel sorunlar hakkında da karşılıklı konuşmak gerektiğini savunuyor. Problemin ne olduğunu bilmeden çözümünün de bulunamayacağını ve "zamanla geçer" inanışının çok yanlış olduğunu belirtiyor.

Toplumumuzdaki bir diğer tabu da cinsel problemler için bir uzmana danışmak… Evli çiftlerin büyük bir kısmı cinsel problemleri için beraber bir uzmana danışmayı "garip" bulduklarını söylüyor.

Cinsel performansı arttıran %100 doğal besin takviyesiyle problemlere veda etmek ister misiniz?