Maç Sonuçları

MAÇ SONUCU | Kırklarelispor 0-0 Medipol Başakşehir

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda büyük bir sürpriz yaşandı! Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor'a, ilk maçı İstanbul'da 1-1 biten turun rövanşında 0-0 berabere kalarak elendi. Kırklarelispor daha önce Süper Lig ekipleri Ankaragücü ve Gaziantep FK'yı da saf dışı bırakmıştı! İşte detaylar...

Giriş: 21 Ocak 2020, Salı 11:36 Güncelleme: 22 Ocak 2020, Çarşamba 12:14

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Medipol Başakşehir, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi.

İlk maçı İstanbulda 1-1 eşitlikle sonuçlanan turun 2. karşılaşması 0-0 beraberlikle biterken, Kırklarelispor çeyrek finale yükselen ekip oldu.

Kırklarelispor, mücadeleye İbrahim Demir, İbrahim Sürgülü, Müslüm, Davut Babur, Emre K., Bahır, Yüksel, Caner Koca, Enis, Malik, Mert Sinan 11'iyle çıkarken, Başakşehir, Volkan Babacan, Uğur Uçar, Skrtel, Clichy, Visca, Aleksic, Azubuike, Berkay Özcan, Aziz Behich, Demba Ba, Gulbrandsen.

KURA CUMA GÜNÜ

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 15.00'te başlayacak. Kura çekimine son 16 turunu geçecek, 8 takım katılacak.

Çeyrek ve yarı final karşılaşmaları, çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Kupada final maçı ise 21 Mayıs'ta yapılacak.

KUPA'DA MÜTHİŞ ÇIKIŞ!

TFF 2. Lig Beyaz grup temsilcisi, kupa macerasına 3. Tur'da başlamış ve Keklit Belediyespor'u elemeyi başarmıştı.

ONLAR SÜPER LİG AVCISI!

Keklit Bel. Spor'un ardından 4. Tur'da Süper Lig ekibi Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Marmara temsilcisi, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek adını 5. Tur'a yazdırmıştı.

5. Tur'da bir diğer Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşen Kırklarelispor, kırmızı siyahlıları ilk maçta evinde 2-1'lik skorla devirirken, rövanş karşılaşmasında 3-2 mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda son 16 Turu'na kalmayı başardı.

SON HALKA BAŞAKŞEHİR!

Kupa'da son olarak şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir ile mücadele eden Kırklarelispor, İstanbul'da ki ilk maçtan 1-1'lik avantajlı skorla ayrıldı. Yeşil beyazlılar, rövanş mücadelesinde, evinde 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdırdı.