Maç Sonuçları

Dünya'nın sporu! (02.04.19)

Fotomac.com.tr olarak geride bıraktığımız günde dünyanın dört bir yanında ve Türkiye'de yaşanan dikkate değer spor gelişmelerini sizin için derledik.

Giriş: 03 Nisan 2019, Çarşamba 08:00

ABD'YE LEBRON'DAN KÖTÜ HABER

Türkiye ile 2019 Dünya Kupası'nda aynı grupta yer alan ABD'de flaş gelişme... Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Çin'de yapılacak dev organizasyonda olmayacağını açıkladı. 34 yaşındaki basketbolcu, "Gregg Popovich'i seviyorum ama bu yaz benim adıma milli takımda yer almak için uygun değil" ifadesini kullandı.

ADA'DA TARAFTARA ÖZEL VAR!

Gelecek sezon VAR'ın kullanacağı İngiltere'de farklı bir uygulama daha olacak. VAR sistemine başvuran hakemin karar değişikliğine gitmesi halinde pozisyonun stattaki taraftarlarla da dev ekranlardan paylaşılacağı kaydedildi. Federasyon Kupası'nda 6-7 Nisan'da oynanacak yarı final maçlarında bu uygulama kullanılacak.

HAKAN İÇİN FLAŞ İDDİA

Milan forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili İngiltere basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonunda İtalyan ekibiyle yolları ayrılacağı ileri sürülen 25 yaşındaki futbolcunun Tottenham'a imza atacağı belirtildi

YENİ BERNABEU

Real Madrid, sezon sonunda yenileme çalışmalarına başlanacak Santiago Bernabeu Stadı'nın tanıtımını yaptı. Real Madrid Başkanı Perez'in, "Geleceğin büyük dijital stadyumu olacak" dediği yeni Bernabeu Stadı'nın 42 ay sürecek yenileme çalışmasının 525 milyon euro'ya mal olacağı açıklandı.

BENZEMA INTER'E ICARDI MADRİD'E

Avrupa'da gelecek sezonun transfer iddiaları ortaya atılmaya başladı. Real Madrid'in Inter'in golcüsü Mauro Icardi'yi gelecek sezon kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Madrid'in Arjantinli oyuncuya karşılık Karim Benzema'yı takasta kullanacağı ve 50 milyon euro önereceği ileri sürüldü.

ZİRVENİN TARTIŞMASIZ LİDERİ A SPOR

Spor yayıncılığının zirvedeki kanalı A Spor, mart ayında da birinciliği kaptırmadı. Kantar Media Mart ayı ölçümlerine göre belirlenen sıralamada zirvedeki yerini koruyan A Spor, bir kez daha Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalı oldu. Ziraat Türkiye Kupası heyecanı, Süper Lig ve dünya liglerinden özet görüntülerin yanı sıra, duayen yorumcularıyla fark yaratan A Spor, sporseverlerin vazgeçilmez kanalı olmaya devam ediyor.

ALMANYA'DA ŞOK İSTİFA

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel, görevini bıraktı. Aldığı haksız ödemeler ile kendisine hediye edilen 20 bin euro değerindeki bir saati bildirmediği için hedefteki isim olan Grindel, baskılara dayanamadı. Grindel'in bugün resmi bir açıklama yapacağı da ifade edildi.

FENER, İTALYA'DA KAYBETTİ: 0-3

Ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yarı final ilk maçında konuk olduğu İtalyan kulübü Imoco Volley'e 3-0 yenildi. Finale çıkacak takım, 9 Nisan Salı günü İstanbul'da oynanacak rövanşın maçının ardından belli olacak.

GALATASARAY FİLEDE YOLU YARILADI

Efeler Ligi play-off çeyrek final turu ikinci maçında Galatasaray, İstanbul BŞB'yi 3-0 yendi. İlk maçı da 3-0 kazanan Cimbom, seride durumu 2-0 yapıp yarı finale çıktı. Diğer çeyrek final maçında Milli Piyango, evinde F.Bahçe'yi 3-1 yenerek seride durumu 1-1 yaptı.

HALKBANK TURLADI

Halkbank Voleybol Efeler Ligi play-off turunda yarı finale yükseldi. Rakibini 3-2 mağlup eden Halkbank, seriyi 2-0'a getirerek adını yarı finale yazdırdı.