AİHM'e kadar gideriz!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Türkiye'de iç hukuk yolları tıkanması halinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine ve CAS'a başvuracağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2012 Güncelleme 26 Eylül 2012, 00:00
AİHM’e kadar gideriz!

İÇİNDEKİLER

Önceki günkü Fenerbahçe maçı sonrasında Şenol Güneş'in "Eğer ortada katil ve ölü varsa, katilin cezasını vereceksiniz; ölüyü de gömeceksiniz. Eğer adaleti sağlamazsanız bu kaos devam eder" açıklamsının ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de verilmeyen şampiyonlukları hakkında bir Televizyon programına çok önemli açıklalarda bulundu.

GERGİNLİK OLMASIN DİYE GİTMEDİM
Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendilerini Şampiyonlar Ligi'ne göndererek, 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak ilan ettiğini söyledi. Şener, bunun mahkeme tarafından da tescil edildiğini belirtti. Şener, "TFF'ye yazı göndererek müracaat ettik ve TFF yönetimi bu konuyu görüşüyor. Çıkacak olan karara göre hareket edeceğiz. Türkiye'de iç hukuk yolları tıkanması halinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gideceğiz. CAS'a gideceğiz. Bu konuda hazırlık yaptık. Birinden sonuç alırız diye düşünüyoruz" dedi. Şener, gerginlik olmasın diye Fener maçına gitmediğini söyledi.