Hayalime kavuştum

Yasin, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim, hayalime kavuştum... Şenol Güneş efsane bir hoca" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:03
Hayalime kavuştum

İÇİNDEKİLER

10 gün önce bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Adı Miriç Kaan.. Eşimle bana uğur getirdi.. Trabzon'da çok mutlu ve başarılı olacağıma inanıyorum

Bordo-mavili'ler'in G.Birliği'nden transfer ettiği Yasin Öztekin, Trabzon'a gitmeden önce İstanbul'da Takvim'e samini açıklamalarda bulundu... 4 yıllık imzayı atan Yasin, hayallerine kavuştuğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine gidiyorum. Trabzonspor, Almanya'da izlediğimiz, takip ettiğimiz büyük bir kulüp. Şimdi orada olacağım için çok mutluyum. Hayalime kavuştum. Şenol Güneş, Türk futbolu için efsane bir teknik adam. Onun gibi bir hocayla çalışacak olmak da bana heyecan veriyor. Şimdiden kampın başlamasını, hocamla ve diğer arkadaşlarla tanışmayı bekliyorum" dedi.

BURAK'I BEĞENİYORUM!
Burak Yılmaz'ı çok sevdiğini belirten Yasin, "Burak'ı çok beğeniyorum. Bir sezonda 33 gol atmak kolay değil. Türkiye'de en beğendiğim oyunculardan biri. Sonra Colman var, Zokora var" yorumunu yaptı. Karadeniz ekibiyle 4 yıllık ön protokol imzalayan Yasin Öztekin'in, henüz 10 gün önce baba olduğunu söyledi. Bir erkek çocuğunun dünyaya geldiğini belirten Yasin, "Adını Miraç Kaan koyduk. Eşim şu anda Almanya'da. Miraç Kaan bana çok uğurlu geldi. Şimdi babamla birlikte Trabzon'a ev bakmaya gideceğiz. Kamptan sonra da eşim gelecek ve Trabzon'da ailemle birlikte oturacağım. Oğlum Miraç Kaan benim için en büyük armağan. Trabzon'da çok başarılı ve olacağımı hissediyorum" dedi.