Ölene kadar Güneş

Bordo-Mavili camianın merakla beklediği toplantı mutlu sonla sonuçlandı. Şenol Güneş, Şener ve Şakar'la birlikte tüm sorunları masaya yatırırken sezonun değerlendirilmesi yapıldı. Başkan Şener, "Ölene kadar Güneş hocamızdır" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2012 Güncelleme 22 Mayıs 2012, 01:18
Ölene kadar Güneş

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Şenol Güneş'le İstanbul'da kritik bir toplantı gerçekleştiren Başkan Şener ve Şakar tecrübeli hocanın yeni sezonda da takımın başında olacağını bildirdi.

Trabzonspor'da mutlu son... Bordo-Mavili camianın odaklandığı Şenol Güneş-Sadri Şener görüşmesi dün İstanbul'da gerçekleşti. Asbaşkan Nevzat Şakar'ın da katıldığı zirve sonucu yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı yolunda değişik spekülasyon yapılan Teknik Direktör Şenol Güneş'e tam destek geldi.

ARAMIZDA SORUN YOK
Görüşme sıcak bir ortamda geçerken Şenol Güneş ve Sadri Şener'in rahatsız oldukları noktaları paylaşırken görüş alışverişinde de bulundular. Başkan Sadri Şener toplantı sonrası, "Hocamızla aramızda en ufak bir problem yok. Ölene kadar kendisiyle yola devam edeceğiz" dedi.

HEPİMİZ YORULDUK
Asbaşkan Nevzat Şakar ise toplantıyla ilgili bilgi vererek, "Bizim için zor geçen bir sezon geride kaldı. Hem malum tartışmalar, hem de yoğun maç programı herkesi yordu. Bu toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaptık. Kulüple ilgili sorunları masaya yatırdık. Güneş'in devam edip etmeyeceğiyle ilgili bir durum gündemimizde yoktu. Çünkü bizim böyle bir sorunumuz yok" diye konuştu.

YETKİLERİ ARTTI
Nevzat Şakar bunları söylerken Teknik Direktör Şenol Güneş'e özellikle transfer konusunda geniş yetkiler verildiği gelen bilgiler arasında.