Ferguson modeli

Takıma menajerlik sistemini getirmeyi planlayan Trabzon yönetimi, deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'e, "Alex Ferguson'umuz ol" teklifinde bulunacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2012 Güncelleme 20 Mayıs 2012, 02:15
Ferguson modeli

İÇİNDEKİLER

Yenİ sezonda takımda yeniden yapılanmanın peşinde olan ve menajerlik sistemini getirmeyi planlayan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'i futbolun tek patronu yapmayı planlıyor. İngiltere'de 1986 yılından beri Manchester United'ın başında olan Alex Ferguson modelini hayata geçirmeyi planlayan yönetim, teknik direktör Güneş'e yarın teklifini sunacak.

TEK İSİM OLACAK
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, asbaşkan Nevzat Şakar ve Güneş'in, yarın İstanbul'da biraraya gelerek detayları konuşması bekleniyor. Güneş, Bordo-Mavili bünye altındaki bütün futbol şubelerinden sorumlu olacak.

HOCA ARAYIŞI GÜNDEMDE
Takıma Alex Ferguson modelini getirmeyi planlayan Bordo-Mavililer, Şenol Güneş bu talebi kabul ederse yeni bir teknik direktör arayışlarına başlayacak. Güneş, menajerlik teklifini kabul ederse başta transfer olmak üzere takım planlaması ve teknik anlamdaki sorumluluk kendisine verilecek. Ama, idmanlara çıkamayacak ve eşofman giyemeyecek.

SİNYALİ VERMİŞTİ
Güneş, hafta içinde yaptığı açıklamada, görevi bırakmak istediğinin sinyalini vermişti.