Trabzonspor'da Şenol Güneş depremi

Trabzonspor'da uzun zamandır huzursuzluğunu maç sonraları yaptığı konuşma aralarında izah eden Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor..http://w.sabah.com.tr/c/i/manset_ok.gif

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 14:54
Trabzonspor’da Şenol Güneş depremi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde Katar Kulübü'nün yöneticileri ile biraraya gelen Güneş anlaşmaya imza attığı edinilen bilgiler arasında. Olayın sır gibi saklanıp sezon sonuna gündeme gelmesi için büyük çaba sarfedildi.

Trabzonspor yerel televizyonu Kuzey Tv'de yayınlanan Kuzey'in Futbolu adlı programın sunucusu Sadi Karakaş'ın haberine göre ; Başkan Sadri Şener ile uzunca bir süredir arası bozuk olan Güneş'in ayrılık kararının Şadri Şener'in açıklamaları ve yanlış transfer girişimlerinde etkili olduğu söyleniyor. Bu anlaşmayı duyan Sadri Şener'in faturayı kendisine kesilmemesi ve Trabzon'da biraz daha başkanlık yapma arzusundan dolayı elini çabuk tutup Tolunay Kafkas ile ön anlaşma yaptığıda gelen haberler arasında. Önümüzdeki günlerde bu açıklamanın her iki taraf tarafından yapılması bekleniyor.

'YENİLGİYİ BANA DEĞİL MUHATABINA SORUN' AÇIKLAMASI OLAY OLDU

Aralarının bozukluğu en son Fenerbahçe maçından sonra gün gibi ortaya çıkan ikilinin uzun zamandır hemen hemen her konuda birbirleriyle ters düştüğü biliniyor..Özellikle geçen yılın kadrosunun bozulmasında Şener'in çok net davranmaması, transferlerinin çoğunun Şenol Güneş'in sonradan haberdar edilmesi, Umut Bulut olayında yönetim odasına girip " Umut'u böyle bir maç arifesinde (Liverpool UEFA Avrupa ligi maçı öncesi) nasıl satarsınız" diyip başkana milletin ortasında çıkışması, Jebrin transferine ısrarla karşı çıkmasına rağmen yapılması, Başkan Şener'in Fenerbahçe maçı sonrası " 3 gün oynasak yenemezdik, sebebini bana değil muhatabına sorun" demesi gibi birçok meselenin ayyuka çıkması ikilinin artık yanyana olamayacağının habercileri gibiydi..

Bu hafta içerisinde ya da gelecek haftanın başında konunun netlik kazanması ve kamuoyuna açıklama yapılması bekleniyor.