Burak Reis

Milli futbolcunun 26'daki golüne 35'te Cernat yanıt verdi. Fakat Burak 51 ve 74'de iki kez daha sahne alıp geceye damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2011 Güncelleme 25 Eylül 2011, 01:15
Burak Reis

İÇİNDEKİLER

Fırtına sonunda geri döndü... Süper Lig'in ilk 3 haftasında tam 7 puan kaybeden Trabzonspor, Avni Aker'de Karabükspor'u 3-1 yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı... Bordo-Mavili taraftarların fazla ilgi göstermedi maça iyi başlayan taraf konuk ekip Karabükspor oldu.

ALANZINHO VERDİ, BURAK BİTİRDİ
4. dakika İlhan'ın pasıyla hareketlenen Cernat'ın vuruşunda top direkten geri geldi. Oyunda dengeyi kuran Bordo-Mavililer aradığı golü 26. dakikada buldu. Alanzinho'nun pasında Burak Yılmaz çok klas bir plaseyle kaleci Tomic'i mağlup etti: 1-0. 30'da Volkan'ın şutu üst direkte patladı.



CERNAT KLASİĞİ!
Fakat 35. dakikada Cernat müthiş frikik golü ile skora denge getirdi: 1-1. Golden 1 dakika sonra Burak inanılmaz bir fırsat kaçırdı. 45'te ise bu kez Shelton zoru başarıp topu auta atınca devre 1-1 sona erdi. Trabzonspor 2. yarıya ise çok iyi başladı. 51'de Volkan'ın pasına Burak yine sahneye çıktı: 2-1.

HAT-TRICK YAPTI, PERDEYİ KAPATTI
74'te bu kez Serkan'ın asistinde Burak topu ağlara gönderip hat-trick yaptı ve skoru 3- 1'e taşıdı. Son dakikada ise bu kez Alanzinho direğe takıldı. Trabzon aldığı galibiyetle Salı günkü Lille maçı öncesi moral de depoladı.