Hüznü bırak geleceğe bak

Trabzonspor Teknik Direktörü "Şimdi hüznü bırakıp geleceğe bakmamız gerekir. Henüz kaybedilmiş hiçbir şey yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2011 Güncelleme 23 Eylül 2011, 00:00
Hüznü bırak geleceğe bak

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş, Samsunspor karşısında alınan beraberliğe rağmen iyimser konuştu... Trabzonspor Teknik Direktörü puan kaybettikleri 3 maçta da iyi oynadıklarını düşündüğünü vurgulayarak, "Samsun önünde hiç pozisyon vermememize rağmen dikkatsizce davrandık. Bir pozisyonda taçtan atak yedik. Son dakikalarda motivasyon açısından bir sıkıntı yaşıyoruz. Artık hüznü bırakarak geleceğe bakmak zorundayız" ifadesini kullandı.

TEKMEYE KAFA ATMAK YETMEDİ
3 maçta 7 puanlık kayba rağmen çok iyi mücadele ettiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Futbolcularım 3 maçtır tekmeye kafa atıyor. Rakiplerinin gösterdiği sertliğe karşılık verdi ve ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ne yazık ki bu hevesimiz skor tabelasına yansımadı" diye konuştu.

LILLE'İ DAHA SONRA DÜŞÜNECEĞİZ
Karabükspor ile oynayacakları maçta şeytanın bacağını kırmak istediklerini belirten Güneş, "Bu maçta alacağımız galibiyet bizim Lille maçına da moralli çıkmamızı sağlayacak. Ancak şu anda Lille maçını düşünmek istemiyoruz. Önce Karabük karşısında galip gelmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'nde de bu sezon çok önemli hedeflerimiz var" dedi.