Hakkımızı yedirtmem

Bordo-Mavililer'in Başkanı Şener, "F.Bahçe kadar medya gücümüz olsa her sene şampiyonuz. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 10:32
Hakkımızı yedirtmem

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den bomba gibi açıklamalar geldi. Kulübün hakkını kimseye yedirtmeyeceğini belirten Şener, "Yeter ki futbolcum sahada, taraftarım tribünde işini yapsın.
Emeğimizin, alın terimizin hakkını sonuna kadar kovalayacağım" ifadelerini kullandı.

FENER'İN GÜCÜ MEDYA
F.Bahçe kadar medya gücüne sahip olsalar her sene şampiyon olacaklarını ifade eden Şener, "Ne dersek diyelim kutularda kalıyor. Rakip ise 9 sütun manşetleri süslüyor. Gel de işin içinden çık. Bu tabloda görünen kendi işimizi kendimizin göreceğidir" dedi.

BOŞ GEÇMEK YOK
Lig ateşinin her geçen hafta daha da yükseleceğini belirten Şener, "Bazen geceleri uykularım kaçıyor. Takımımın haksızlığa uğramasından korkuyorum. Ancak, futbolcuların tam konsantrasyonla maçlara çıkacağına inanıyorum. Zorlu yarışta bundan sonra boş geçmek yok. Her attığımızı vurmak zorundayız" dedi.

ŞAMPİYON BELLİ DEĞİL
Kimsenin şampiyon ilan edilmemesi gerektiğini de Başkan Şener, "Daha ligin bitmesine 12 hafta var. Bu da 36 puan ortada demektir. Bu puanla bütün işler değişir. Kimse daha şimdiden şampiyon oldum havasına girmesin. Çok sakıncalı" diye konuştu.