Uçurumdan kurtardı

Bordo-Mavili oyuncu, "Uçurumun kenarındaydım. Ellerimi bıraksam aşağıya düşecektim. Hocam beni yukarı çekti" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2011 Güncelleme 14 Şubat 2011, 10:41
Uçurumdan kurtardı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da bu sezon attığı 11 golle yeniden doğan Burak Yılmaz hocası Şenol Güneş'i göklere çıkardı. Güneş'e borcunu nasıl ödeyeceğini bilemediğini söyleyen Bordo-Mavili oyuncu, "Kendimi uçurumun kenarında düşmek üzere olan biri gibi hissetmiştim. Ellerimi bıraksam aşağıya düşecektim. Hocam beni yukarıya çekti" ifadesini kullandı.

HOCAM BANA SAHİP ÇIKTI
Her golden sonra kulübeye koşarak Şenol Güneş'e sarıldığını hatırlatan Burak Yılmaz, "Eleştirilip yuhalandığım dönemde hocam bana hep sahip çıktı. Bu nedenle kendisine teşekkür etmek için her gol sonrası koştum. Ona borcumu nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum" dedi.

DEPLASMAN GOLCÜSÜ
Sivasspor maçında takım arkadaşı Engin'le yaşananların fazla büyütülmemesi gerektiğini vurgulayan Bordo-Mavili oyuncu, "Bunlar maç içinde yaşanan olaylar. Böyle şeyler sahada kalır. Biz Engin ile idmanda bile aynı diyalogları yaşarız. Bu kavga değil. Maç sonunda birbirimizden özür diledik" diye konuştu. Bu arada Burak Yılmaz gollerinin yüzde 80'ini deplasmanda atarak dış sahada takımın en golcü oyuncusu oldu.

BURAK YILMAZ KENDİSİNİ AŞTI
Trabzonspor'un golcü yıldızı Burak Yılmaz bu sezon en verimli sezonunu yaşıyor. Futbol yaşantısında bir sezonda en fazla 9 gol atan Bordo-Mavili futbolcu daha 21. haftanın sonunda 11 gole ulaştı. Burak Yılmaz bu sezon deplasmanda atılan gollerin yüzde 80'ine imza attı.