Güneş'i Fener yaktı

Şampiyonluk yolunda hafta sonu ligde Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'da Şenol Güneş, dün Beşiktaş karşısına 9 as oyuncusundan yoksun çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2011 Güncelleme 27 Ocak 2011, 00:25
Güneş’i Fener yaktı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de açık ara zirvede yer alan Trabzon'da Şenol Güneş, Pazar günkü F.Bahçe derbisini düşünerek Beşiktaş maçına yedek ağırlıklı çıktı ve kupayı feda etti... Kupayı fazla önemsemediğini belirten tecrübeli hoca, "Taraftarımız üzülmesin. Kaybetmek de var. Ancak şunun garantisini verebilirim. G.Saray da Beşiktaş da kupada şampiyon olamazlar" diyerek ilginç açıklamalarda bulundu.

9 AS OYUNCUSUNDAN YOKSUN
Umut, Engin, Colman, Selçuk, Burak, Cale, Egemen, Serkan ve Jaja'yı 11'de sahaya sürmeyen Güneş, yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek ile Tayfun, Ferhat, Ceyhun, Sezer, Alanzinho'ya ilk 11'de forma verdi. Güneş, son maça bakıldığında sadece savunmadaki Giray-Glowacki ikilisini bozmadı. Güneş, Burak, Selçuk, Serkan, Egemen, Cale, kaleci Tolga ve Jaja'yı 18 kişilik kadroya dahi almayarak, bu oyuncuları Fenerbahçe maçına sakladı. Güneş, Engin, Colman ve Umut'u ise yedek kulübesinde oturtmayı tercih etti.

POLONYA'DA KUPA ÖNEMSİZ!
Bir topu direkten dönen Brozek maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Polonya'da kupa maçlarında o kadar duygusal yaklaşım yok. Hem taraftarlar, hem de buradaki hocalar gerçekten kupa maçlarına çok önemsiyor" dedi.