Teofilo piyangosu

Bordo-Mavili ekip, Kolombiya ligi takımı Once Calmas'dan Teofilo için gelen 3.5 milyon dolarlık teklifle şaşkı nlık yaşadı şaşkınlık yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2011 Güncelleme 19 Ocak 2011, 02:44
Teofilo piyangosu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, sorunlu futbolcusu Teofilo'dan hem kurtuluyor hem de üstüne para kazanıyor.. Teofilo'yu almak için Trabzonspor'a resmi teklifte bulunan Kolombiya Ligi takımlarından Once Calmas, 3.5 milyon doları gözden çıkardı. Hiç beklenmedik bu teklif karşısında şaşkına dönen Bordo-Mavli yönetim satışı hemen gerçekleştirmek için harekete geçti..

300 BİN DOLAR KAR ETTİ!
Hemen bu kulüple resmi temaslara girişen Bordo-Mavili yönetim Teofilo'yu aldıkları rakam olan 3.2 Milyon Dolar'dan 300 bin dolar daha fazlasına satabileceklerini açıkladı. Genel Sekreter Hasan Yener, transferin bu hafta içerisinde netlik kazanabileceğini belirterek, Teofilo'yu aldıkları rakamdan daha fazlasına satacaklarını söyledi.

TEMİNAT BEKLENİYOR!
Transfer girişimlerini doğrulayan Genel Sekreter Yener de, Teofilo'nun Calmas kulübüne transferinin bu hafta içerisinde netlik kazanabileceğini belirterek, "Şu anda görüşmeler sürüyor. Aslında prensipte anlaşma sağlandı ama biz parayı alabilmek için banka teminatı istedik. Bu teminat geldiği taktirde transfer hemen gerçekleşecektir" diye konuştu.