Fırtına hesap kesti

Tarzan karşısında 3. dakikada yenik duruma düşen Trabzonspor, Umut ve Jaja'nın (2) golleriyle kazandı. Fırtına kupada da zirveye kuruldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 11:25
Fırtına hesap kesti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Süper Lig'de tek yenilgisini aldığı Manisaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 yenerek hesap kesti. Maça iki takımda dengeli bir futbolla başlarken, 3. dakikadaki Manisa kontraatağında topla buluşan Yiğit Gökoğlan, topu filelere göndererek Avni Aker'i sessizliğe büründürdü.

KALECİYİ 20 METREDEN AVLADI
Bu dakikadan itibaren Trabzonspor rakip kalede müthiş bir baskı kurdu. 14. dakikada Cale'nin ortasına çok düzgün bir vuruş yapan Umut beraberlik golüne imza attı. Kampa geç katıldığı için eleştirilen Jaja, Manisa karşısında adeta futbol resitali sundu. 40. dakidada, 20 metreden sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Jaja, taraftarlarını da coşturdu.

EKSİKLERİ DE OLDUKÇA FAZLAYDI
Karadeniz Fırtınası, ikinci yarıya da baskılı başlayan taraftı. Oyunu kendi sahasında kabul eden Manisa'ya karşı müthiş bir pas trafiğiyle oynayan Trabzonspor, 71'de farkı 2'ye çıkardı. Jaja'nın bu golden önceki hareketi jenereklikti. Trabzonspor'da Egemen, Colman, Mehmet Çakır ve Brozek kardeşler 18 kişilik kadroda yer almadı.