TIMELINE

24 Haziran 2019
Başkentte otomobil kafeye girdi: 1 yaralı
Son dakika haberi... Ankara'da, Arzu Turna idaresindeki otomobilin kontrolden çıkarak benzin istasyonundaki kafeye girmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Kazadan dolayı kafede hasar oluşurken, Turna'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
24 Haziran 2019
ABD'den flaş İran açıklaması: Hazırız
Son dakika haberi... ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, hem İran'la ön koşulsuz müzakereye hazır olduklarını, hem de İran'a karşı küresel bir koalisyon için adım atacaklarını bildirdi.
24 Haziran 2019
Milyoner’e damga vuran Yeşilçam sorusu
Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster, 23 Haziran Pazar gecesi özel bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kim Milyoner Olmak İster'in en dikkat çeken soru ve yarışmacılarının derlendiği özel bölümlerden biri olan bölüme, bir Yeşilçam filmi sorusu damga vurdu. Soruda "Süt Kardeşler ve Banker Bilo filmlerinde babası ile beraber rol alan oyuncu hangidir?" diye soruldu. Peki bakın herkesin konuştuğu o Yeşilçam sorusunun cevabı ne imiş… İşte Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoler Olmak İster'in özel bölüm soru ve cevapları…
24 Haziran 2019
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı
Hava durumunu araştıran vatandaşlara son dakika uyarısı Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bazı illerimiz için "sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış" uyarısında bulunuldu. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış var mı? İşte Meteoroloji'den yapılan son uyarılara göre yurt genelinde hava durumu tahminleri...
24 Haziran 2019
Günün en acı karesi!
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 7 yaşındaki kızı, cipin çarpması sonucu kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Sürücü polis tarafından gözaltına alınırken, olayı duyan anne ve kızın yakınları hastanelere akın etti.
24 Haziran 2019
Mursi'nin ailesinden Erdoğan'a teşekkür
Mısır'da mahkeme salonunda hayatını kaybeden ülkenin demokratik seçimlerle iş başına gelmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin ailesi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
24 Haziran 2019
İl seçim kurulu resmi olmayan sonuçları açıkladı
23 Haziran İstanbul seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu 4 milyon 741 bin 868, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise 3 milyon 935 bin 453 oy aldı. Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ise 47 bin 829, Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel ise 14 bin 545 oy aldı.
24 Haziran 2019
Endonezya'da 7.7 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Endonezya'da 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin can veya mal kaybına neden olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
24 Haziran 2019
Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?
Evde bakım maaşı alan vatandaşlar 24 Haziran tarihinde merakla evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. Evde bakım parası her ay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte cevabı...
24 Haziran 2019
ÖTV ve KDV indirimi ne zaman bitiyor?
Mobilya, beyaz eşya ve araçlarda ÖTV ve KDV indirimi enflasyonla mücadele kapsamında 1 Kasım 2018 tarihinde başlamıştı. Vatandaşlar şimdi "ÖTV ve KDV ne zaman bitiyor?" sorusuna merakla yanıt arıyor. Peki, KDV ve ÖTV indirimi ne zaman sona eriyor? İşte merakla araştırılan o soruların yanıtı...