TIMELINE

23 Haziran 2019
1 milyonluk soruya 1 soru kalmıştı!
Türkiye'nin ve ATV ekranlarının en çok kazandıran fenomen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster, 832.yeni bölümüyle bir kez daha milyonları ekran başına kilitledi. Sevilen oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumuyla ATV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster'in 832.bölümüne 250 bin TL'lik soruya kadar gelen yarışmacı damga vurdu. 1 milyon TL'lik sorunun eşiğine kadar gelen yarışmacı bakın ne yaptı! Kim Milyoner Olmak İster 832.yeni bölüm soru ve cevapları takvim.com.tr'de...
23 Haziran 2019
Başkan Erdoğan Eyüp Sultan türbesini ziyaret etti
Başkan Recep Tayyip Erdoğan gece saatlerinde Eyüp Sultan türbesini ziyaret etti. Türbe ziyareti esnasında Kur'an-ı Kerim dinleyen Erdoğan daha sonra vatandaşlar ile bir araya geldi.
23 Haziran 2019
Etiyopya'da darbe girişimi! Ölü ve yaralılar var
Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed, Amhara'daki yerel hükümete darbe girişiminin kontrol altına alındığını, ölü ve yaralılar olduğunu açıkladı.
23 Haziran 2019
Bitlis'te 3 terörist öldürüldü
Son dakika haberine göre Bitlis'te İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
22 Haziran 2019
İBB açıkladı! Otobüs seferlerine seçim ayarı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri dolayısıyla toplu ulaşım araçlarının 04.00'te sefere başlayacağını duyurdu.
22 Haziran 2019
Antalya'da pompalı dehşeti!
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'ndeki bir otele silahla gelen kişinin çevreye ateş ettiği ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede söz konusu adrese gitti. Silahlı saldırgan, kısa sürede polislerce suç aleti tüfekle yakalandı.
22 Haziran 2019
Resmen açıklandı! İşte Rodallega'nın yeni takımı
2019-2020 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor yeni transferini Twitter hesabından duyurdu. Ege temsilcisi Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı transfer ettiğini resmen açıkladı.
22 Haziran 2019
Hamas'tan ABD'nin planına sert tepki
Hamas Hareketi, ABD'nin, "Filistin halkının para karşılığında haklarından vazgeçeceği" vehminde yanıldığını bildirdi. Yapılan yazılı açıklamada, ABD idaresinin, Filistin halkının hakları ve mukaddesatının, para ya da herhangi bir şey karşılığında değişeceği vehmine kapıldığına dikkat çekildi.
22 Haziran 2019
Sular durulmuyor! Trump açıkladı: Pazartesi başlıyor
ABD Başkanı Donald Trump, pazartesi günü İran’a yeni yaptırımlar getirileceğini duyurdu. Trump, "İran'a pazartesiden itibaren ek yaptırımlar uyguluyoruz. Yaptırımların İran konusunda başarıya ulaşacağı, İran'ın yeniden üretken ve müreffeh bir millet olacağı günü dört gözle bekliyorum. Ne kadar erken, o kadar iyi." ifadelerini kullandı.
22 Haziran 2019
Paris'te "Muhammed Mursi" gösterisi
Mahkeme salonunda yaşamını yitiren Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin maruz kaldığı haksızlıklar nedeniyle Fransa'nın başkenti Paris'te, Mısır yönetimi protesto edildi.