TIMELINE

19 Ocak 2018
Toplu ulaşım ödemelerinde akıllı cihaz dönemi
Cep telefonları artık toplu taşımada bilet gibi kullanılabilecek, turnike sıraları son bulacak.
19 Ocak 2018
İlk kez izleyeceğiniz 15 Temmuz görüntüleri
34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında 18. duruşma bugün yapıldı. O gece sivil halka ateş açan ve ifadelerinde bunu kabul eden asker daha sonra inkar yoluna gitti. Sanıkların neden ifade değiştirdiğine dair tüm detaylar A Haber'de yayınlanan Kadraj programında ele alındı.
18 Ocak 2018
ABD'den Afrin operasyonu açıklaması
ABD'den yapılan açıklamada "Türkiye'yi böyle bir adım atmamaya çağırıyoruz." ifadelerine yer verildi.
18 Ocak 2018
Mirasyedi prens servetini böyle harcıyor!
"Mirasyedi prens servetini böyle harcıyor!" haberi için lütfen tıklayın...
18 Ocak 2018
Erdoğan yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
18 Ocak 2018
Pentagon'dan PYD/PKK yalanları
ABD PYD/PKK yalanlarına bir yenisini daha ekledi. Pentagon'dan yapılan açıklamada terörist eğitmek meşru bir şeymiş gibi, "PYD/PKK paravanı SDG'yi çatışma gücünden “istikrar sağlama gücü” ve “alan kontrol gücüne” dönüştürmek için eğitimden geçirdik" ifadelerine yer verildi.
18 Ocak 2018
Merkel'den Kurz'a tokat gibi sözler
Almanya Başbakanı Angela Merkel, sığınmacılar konusunda Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasında yapılan anlaşmanın ardından gelen eleştirilere çok şaşırdığını söyledi.
18 Ocak 2018
Cimbom güle oynaya
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray sahasında 3-0 yendiği Bucaspor'a konuk oldu.
18 Ocak 2018
"İngilizlerin gizlediği gerçekleri Osmanlı biliyordu"
Lousville Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Mccarhty, "İngilizlerin arşivlerine bakarsanız, Osmanlı’yı kandırmaya çalıştılar ama Osmanlı İngiltere’nin sürekli yalan söylediğini biliyordu. Osmanlı’nın Avrupa’daki topraklarında yaşayan Müslümanların yüzde 70’i öldürüldü, yüzde 30’u sürgün edildi, İngilizler bu gerçekleri tüm dünyadan gizledi" dedi
18 Ocak 2018
İstanbul’da domuz sürüsü korkuttu
İstanbul Sarıyer'de yol kenarına inen domuz sürüsü görüntülendi. Sarıyer Bahçeköy'de bugün caddede yürüyen vatandaşlar yamaçta yaklaşık sayıları 20 dolayında domuz sürüsü ile karşılaştı. ...