148 yıllık aşk ekranlara uyarlanacak! Aşk-ı Memnu'yu hafızalardan silecek dizi geliyor! Selehattin Paşalı, Melisa Aslı Pamuk...

Şair ve yazar Namık Kemal'in klasik eserleri arasında yer alan İntibah'ın ekranlara uyarlanacağı belirtildi. Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen dizi birçok kişi tarafından büyük bir ilgiyle beklenmeye başladı. Dizinin baş rolleri için ise Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı düşünüldü. BKM tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin detaylarına haberimizin devamından erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2022, 10:32 Güncelleme 09 Ağustos 2022, 10:32
148 yıllık aşk ekranlara uyarlanacak! Aşk-ı Memnu’yu hafızalardan silecek dizi geliyor! Selehattin Paşalı, Melisa Aslı Pamuk...

İÇİNDEKİLER

Aşk-ı Memnu'yu unutturacak entrikalı ve bol aşk barındıran bir dizi geliyor. Namık Kemal tarafından yazılan İntibah isimli roman ekrana uyarlanacak. 148 senelik eserden ortaya çıkacak diziyi ise birçok kişi büyük bir ilgiyle beklemeye başladı. İşte dizi hakkında merak edilenler...

İNTİBAH DİZİ OLUYOR!

Namık Kemal'in klasik eserleri arasında yer alan İntibah diziye uyarlanıyor. BKM'nin yapımcılığını üstleneceği dizi için heyecanlı bekleyiş başladı.

İNTİBAH OYUNCULARI KİMLER?

Bir süredir kulislerde konuşulan iddialara göre, Melike Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı dizinin başrollerinde yer alacak isimler olacak.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKMAMIŞTI

Gelecek sezon ekranlarda olması beklenen dizinin kadrosu için çeşitli isimler konuşulduysa da bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

İlk olarak 1874 yılında çıkan İntibah romanın dizi uyarlamasının Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

İNTİBAH DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali'nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker'e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker'i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub'la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali'den intikam almak için yemin eder.