Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kim? Hasan Denizyaran kimdir? Hasan Denizyaran kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Hasan Denizyaran kimdir? Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kim? Hasan Denizyaran kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. ATV'de yepyeni bir dizi başlıyor ve Yalnız Kurt'ta rol alacak oyuncuların isimlerini öğrenen dizi severler hemen özel hayatlarına ilişkin bilgileri de araştırmaya başladı. İşte Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakterine hayat veren Hasan Denizyaran hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 28 Ocak 2022, 19:32 Güncelleme 28 Ocak 2022, 19:33
Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kim? Hasan Denizyaran kimdir?  Hasan Denizyaran kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

İÇİNDEKİLER

ATV'de bu akşam bomba gibi bir dizi başlıyor ve fragmanlarıyla oldukça dikkat çekti. Daha başlamadan büyük bir merakla geri sayım yapan izleyiciler oyuncularla ilgili bilgileri araştırır oldu. Peki Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kim? En dikkat çeken karakterler arasında yer alan ve Yalnız Kurt dizisinde nasıl bir rol çıkaracağı sabırsızlıkla beklenen Hasan Denizyaran kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? İşte Yalnız Kurt'un Altay'ı Hasan Denizyaran hakkında tüm bilgiler…

YALNIZ KURT ALTAY KİMDİR?

Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.

HASAN DENİZYARAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

26 Mayıs 1993 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Lise öğrenimini de İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a oyunculuk eğitimi için geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk bölümünde eğitim aldı. 1.88 boyundaki oyuncu, üniversiteden sonra 1 yıl kadar modellik yaptı.


Çeşitli reklam filmleriyle ekranda boy göstermeye başlayan Hasan Denizyaran 2014 yılında Sungurlar dizisinde yer aldı. 2016 yılında Hayat Sevince Güzel adlı dizide Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik ile birlikte yer aldı. 2017'de Gözde Mutluer, Burak Yörük, Turan Cihan Şimşek ve Sina Özer'in baş rolünde yer aldığı 4N1K adlı yapımda yer almıştır. 2019 yılında Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in baş rolünde olduğu Afili Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? sinema filminde başrolde yer almıştır.