ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE (1 EKİM 2021) Sevgilisi tarafından dolandırılan 70 yaşındaki Zeki Amca’nın isyanı!

Eşi Sonay, dolandırmaya çalıştıkları Abdülhakim’e kaçtı! Sonay ve Abdülhakim geliyor! Cemile, eşi Abdullah ve kaçtığı filiz ile canlı yayında hesaplaşacak! Bugün herkes onları konuşacak! 2 ay önce kızını kaybetti! Ardından diğer kızı Gülşah, Akan Adar’a kaçtı! Filiz Hanım’ın feryadı! “Garson sevgilim, beni evlilik vaadiyle dolandırdı” 70 yaşındaki Zeki Amca’nın isyanı! Eşim Ayşegül’ün çamaşırlarını ben yıkar, ütüsünü ben yapardım! Eşim patronu Sedat’a kaçtı! Boşanmak isteyen Özkan’ın isyanı! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 16:08 Güncelleme 04 Ekim 2021, 18:52
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 1 EKİM 2021 Sevgilisi tarafından dolandırılan 70 yaşındaki Zeki Amca’nın isyanı!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında bugün ele alınan konular Türkiye gündemine bomba gibi düşecek.13 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE

Eşi Sonay, dolandırmaya çalıştıkları Abdülhakim'e kaçtı! Sonay ve Abdülhakim geliyor!

2 ay önce kızını kaybetti! Ardından diğer kızı Gülşah, Akan Adar'a kaçtı! Filiz Hanım'ın feryadı!

Cemile, eşi Abdullah ve kaçtığı Filiz ile canlı yayında hesaplaşacak! Bugün herkes onları konuşacak!

"Garson sevgilim, beni evlilik vaadiyle dolandırdı" 70 yaşındaki Zeki Amca'nın isyanı!

Eşim Ayşegül'ün çamaşırlarını ben yıkar, ütüsünü ben yapardım! Eşim patronu Sedat'a kaçtı! Boşanmak isteyen Özkan'ın isyanı!

MELAHAT ABLANIN HERKESİ GÖZYAŞLARINA BOĞACAK HAYAT HİKAYESİ… KIZI FATMA'YI, AHMET'İN ELİNDEN KURTARABİLECEK Mİ?

YILDIRAY İLE RUKİYE KARŞI KARŞIYA GELECEK! GERÇEKLER CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKACAK! ÇOCUĞU BAKKALA BIRAKTI, MUHARREM'E KAÇTI!

ZEMZEM HANIM, EŞİ ZEKİ İLE CANLI YAYINDA HESAPLAŞACAK! EŞİ ZEKİ, YUFKACI NEJLA'YA KAÇTI!

GÜLŞAH 2 ÇOCUĞUNA KAVUŞABİLECEK Mİ? EVLAT HASRETİ SONA ERECEK Mİ? SAKIN KAÇIRMAYIN!

EVLİLİK VAADİYLE TURAN SİYAH'A 1 MİLYON LİRASINI KAPTIRDI! 61 YAŞINDAKİ SEVGİHAN HANIM'IN İSYANI!