ATV CANLI YAYIN İZLE LİNKİ YOUTUBE | 1 Ekim 2021 Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane başvuru formu...

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane başvuru formu haberimizin detayında... Hafta içi her gün saat 14.00'te izleyici ile buluşan Atv'nin sevilen programı "Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane"de bugün yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir mücadele yer alıyor. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında yarışanlar özel ödüllerin sahibi oluyor. Siz de bu özel ödüllerin sahibi olmak için Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programına hemen başvurun. İşte Atv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane başvuru formu ve canlı yayında yaşananlar...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 14:40 Güncelleme 01 Ekim 2021, 14:41
ATV CANLI YAYIN İZLE LİNKİ YOUTUBE | 1 Ekim 2021 Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane başvuru formu...

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen ismi Zahide Yetiş'in sunduğu "Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane" 30 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te başladı. Hafta içi her gün Müge Anlı ve Esra Erol'un programlarının hemen arasında izleyicisi ile buluşan Zahide Yetiş birbirinden eğlenceli anlara sahne oluyor.

ZAHİDE YETİŞ CANLI YAYIN

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında yarışanlar özel ödüllerin sahibi oluyor. Siz de bu özel ödüllerin sahibi olmak için Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programına hemen başvurun.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN