Gençliğim Eyvah 4. bölüm tek parça izle! Gençliğim Eyvah son bölüm izle

Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam 4. bölümüyle saat 20.00'de izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Yabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola'yı gözaltına alması, hem Arif'i hem de Zekeriya'yı rahatlatıyor. İki kafadar şimdi hem evsiz hem de işsiz kalıyor. Gençliğim Eyvah 4. bölüm izleme linki aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2020, 21:02 Güncelleme 07 Temmuz 2020, 00:01
Gençliğim Eyvah 4. bölüm tek parça izle! Gençliğim Eyvah son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle seçeneği izleyiciler tarafından araştırılıyor. ATV ekranlarının yeni dizisi Gençliğim Eyvah 4. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Veysi'nin büyük girişimi, her iki ailede de dengelerin değişmesine neden oluyor. Ahmet, Azra'ya masumiyetini kanıtlamaya çalışırken; Zola da Azra için harekete geçiyor. Peki, yeni bölümde neler oldu? Gençliğim Eyvah 4. bölüm izle seçeneğini aşağıda bulabilirsiniz.

GENÇLİĞİM EYVAH SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENÇLİĞİM EYVAH 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Benimle evlenir misin?"

Yabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola'yı gözaltına alması, hem Arif'i hem de Zekeriya'yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye'nin sürpriz istekleri, Arif ve Zekeriya'yı beklenmedik olayların içine sokar.

VEYSİ'DEN BÜYÜK OPERASYON

Veysi, kimsenin kendisinden beklemediği büyük bir operasyona girişir. Veysi'nin büyük girişimi, her iki ailede de dengelerin değişmesine neden olur.

AHMET'İN SON HAMLESİ

Ahmet, Azra'ya masumiyetini kanıtlamaya çalışırken; Zola da Azra için harekete geçer. Ahmet, Azra'nın gönlünü kazanmak için son bir hamlede bulunur. Acaba Ahmet bu sürpriz hamleyle Azra'nın gönlünü kazanabilecek midir?

GENÇLİĞİM EYVAH 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

DNA testinin sonuçları, Hacer ve Nuriye'nin eline geçince Arif de Zekeriya da sokağa atılırlar. Üstelik dükkanlardan da kovulurlar. İki kafadar şimdi hem evsiz hem de işsizdirler.

Ahmet, Azra'ya ulaşmaya ve masumiyetini ispatlamaya çalışır. Ancak Zola'nın Azra ile yakınlaşması, Ahmet ile Zola arasında gerginliğe neden olacaktır. Zola ise aşkının peşinde koşarken, kendi hayatıyla ilgili büyük bir sırrı öğrenecektir.