'Kim Milyoner Olmak İster?' uzmana sor dönemine geçiyor! Joker koltuğuna oturan Arda Ayten kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Kim Milyoner Olmak İster?' de corona virüs salgınından etkilendi ve formatta küçük bir değişikliğe gidildi. Artık seyirciye sor jokerinin yerini uzmana sor jokeri aldı. Joker koltuğunda ise tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim oturacak. Daha önce 12 soruya doğru yanıt verip 1 milyon TL ödül kazanan Arda Ayten, joker koltuğunda olacak. Peki Arda Ayten kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2020, 11:15 Güncelleme 06 Nisan 2020, 11:20
’Kim Milyoner Olmak İster?’ uzmana sor dönemine geçiyor! Joker koltuğuna oturan Arda Ayten kimdir?

İÇİNDEKİLER

Covid-19 salgınından dolayı Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının çekimleri, seyircisiz olarak devam ediyor. Bu yüzden seyirciye sorma jokeri, 'uzmana sorma jokeri' olarak değiştirildi.

Yarışmacılara yardımcı olmak adına uzman odasında, daha önce yarışmada 12 soruyu doğru yanıtlayıp 1 milyon TL ödül kazanan Arda Ayten oturuyor.

Yarışmacılar, istedikleri soruda uzmana sorma jokerini kullanabilecekler. Uzmana sorma jokerli yeni bölüm, bu akşam ATV'de!

ARDA AYTEN KİMDİR?

Arda Ayten Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi. 19 yaşında olan Arda Ayten kitaplara karşı büyük ilgisi olduğunu dile getiriyor. "Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum" sözleri ile herkesi duygulandıran genç yarışmacı, yarışmadan altığı parayla daha fazla kitap alıp okuyacağını söylemişti.

Henüz 4 yaşındayken anne ve babası ayrılan Arda Ayten, babasının kendisini yıllardır aramadığını ifade etti. Arda Ayten, 1 milyonluk final sorusuna kadar gelmesiyle, yarışmada uzun zaman sonra bir ilke imza attı.