Heyecan dorukta! Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlıyor? Netflix Peaky Blinders fragmanı yayında mı?

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlıyor? Netflix'te milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen ve başrollerinde Cillian Murphy, Sam Neill ve Helen McCrory gibi isimlerin yer aldığı Peaky Blinders dizisinin 6. sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Senaryosu Steven Knight'ın kaleme aldığı dizinin yeni sezon çalışmalarıyla ilgili beklenen açıklama geldi. Peki, Netflix Peaky Blinders fragmanı yayında mı? İşte diziye dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 17:30 Güncelleme 05 Mart 2020, 17:30
Heyecan dorukta! Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlıyor? Netflix Peaky Blinders fragmanı yayında mı?

İÇİNDEKİLER

Netflix platformunun sevilen dizileri arasında yer alan Peaky Blinders 5. sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni sezonu heyecanla bekleyen izleyiciler konu hakında arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Dizinin senaristi Steven Knight tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonun "Black Day" adıyla başlayacağı duyuruldu. Peki, Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlıyor? Netflix Peaky Blinders yeni sezon fragmanı yayında mı?

PEAKY BLİNDERS 6. SEZON NE ZAMAN?

Peaky Blinders dizisinin 6. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı ve yayın tarihi belli olmadı. Dizinin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, 6. sezon için çalışmaların başladığı bildirildi.

Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

PEAKY BLİNDERS 5. SEZON BÖLÜM ÖZETLERİ

1. Kara Salı
Amerika'dan gelen kötü haberler nedeniyle Shelby ailesi acilen yönetim kurulunu toplar. Ada bir sır saklar. Geçmişinden biri Tommy'nin karşısına gazeteci olarak çıkar.

2. Kara Kediler
Anonim mesajlar korku verici bir hâl alır. Michael'ın sadakati sorgulanır. Tommy, Oswald Mosley'den bir teklif alır.

3. Strateji
Aberama, intikam için Glasgow'a gider. Tommy kendisini tehdit eden Mosley'nin ayağını kaydırmaya karar verir. Hummalı şekilde Linda'yı arayan Arthur kontrolünü kaybeder.

4. Döngü
Tommy ateşkes ilan ederek Jimmy McCavern ile buluşur. Ortaya kârlı bir iş fırsatı çıkar. Aberama'dan intikamını erteleyip aşka öncelik vermesi istenir.

5. Şok
Tommy'nin faşistlerle ilgili verdiği bilgileri üstlerine ileten Ben Younger beklenmedik sonuçlarla karşılaşır. Tommy, akıl hastanesindeki birini ziyaret eder.

6. Bay Jones
Michael aile toplantısında cüretkâr bir teklifte bulunur. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etme planı için yardım ister.