EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Ramo reyting sıralaması nedir? 18 Şubat reyting sonuçları kim birinci oldu?

Bugün ekranları başında dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler gün sonunda hangi yapımın birinci olduğunu araştırmaya başladı. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölümüyle, TRT 1'de Tutunamayanlar 6. bölümüyle, Kanal D'de Hekimoğlu 8. bölümüyle ve Ramo dizisi Show TV'de 8. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 18 Şubat reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. 18 Şubat Salı gününün reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Salı gününün reyting sonuçları 19 Şubat Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra belli olacak. Sonuçlar açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacak.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2020, 09:24 Güncelleme 19 Şubat 2020, 15:53
EDHO, Survivor, Hekimoğlu, Ramo reyting sıralaması nedir? 18 Şubat reyting sonuçları kim birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

18 Şubat Salı reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Ekranları başında gündüz ve gece kuşağı yapımlarını yakından takip eden izleyiciler gün sonu reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. Dizilerin sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 18 Şubat günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 18 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen detaylari Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir.

18 ŞUBAT TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARINA GÖRE 10 PROGRAM

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 SURVIVOR TV8

4 HEKIMOGLU KANAL D

5 RAMO SHOW

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 ESRA EROL'DA ATV

8 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

9 ATV ANA HABER ATV

10 KIS SEHIRLERI ATV

17 ŞUBAT PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

1 SEFIRIN KIZI STAR

2 CUKUR SHOW

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

4 YASAK ELMA FOX

5 SURVIVOR TV8

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

8 ESRA EROL'DA ATV

9 YASAK ELMA (ÖZET) FOX

10 SHOW ANA HABER SHOW

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.