Obada kan gövdeyi götürüyor! Kuruluş Osman 11. bölüm fragmanında düşmana karşı topyekün harekete geçiliyor

Çarşamba akşamları ATV ekranlarında ilgiyle takip dizisi Kuruluş Osman dizisi bu akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümda Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddetti. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis harekete geçti. İzleyicilerin heyecanla beklediği Kuruluş Osman 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte 11. bölüm fragmanında yaşanacak gelişmeler

Giriş Tarihi 16 Şubat 2020, 17:14 Güncelleme 16 Şubat 2020, 18:33
Obada kan gövdeyi götürüyor! Kuruluş Osman 11. bölüm fragmanında düşmana karşı topyekün harekete geçiliyor

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında milyonlarca kişi tarafından büyük bir merakla takip edilen Kuruluş Osman'da bu hafta yaşanan olaylar ortalığı iyice karıştırdı. Heyecan dolu bölümde Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep etti. Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini istedi. İşte Kuruluş Osman 11. bölüm fragmanı

KURULUŞ OSMAN 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder.

YANNİS, ALİŞAR'I ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır.

ALİŞAR, DÜNDAR BEY'E MEYDAN OKUYOR

Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder.

MOĞOL TEHLİKESİ

Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister. Osman'ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt'e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia'yla ittifak arayan Alişar Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman ve Alpleri, Yannis'in emriyle Şeyh Edebalı'ya pusu kuran Kalanoz'un oyununu bozmuştur. Osman, Kulucahisar'ın kale kumandanı Kalanoz'u öldürüp kalenin önüne atar. Kalanoz'un cesedi akşam yemeğindeki Sofia ve Alişar'ın önüne getirilir. Sofia, bunu Osman'ın yaptığından emindir ve Alişar'ı kışkırtır. Alişar soluğu Dündar Bey'in otağında alacaktır. Osman ve Alişar Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Oğlunun katili Salvador'un şehadet getirmesinden sonra Bamsı ne yapacaktır? Osman Sofia'nın oyununu boşa çıkarabilecek midir?