Zalim İstanbul 31. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Nedim'i şoke eden mesaj ortaya çıkıyor

Her hafta Kanal D'de izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul bu akşam 30. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Şeniz oğlunu kaybetmeyi göze alamadı ve kokteyl gecesi Cemre'yi susturdu. Cenk onunla konuşmak isteyen Cemreyi aradı, bu durum Nedim’in de dikkatini çekti. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler Zalim İstanbul 31. bölüm fragmanını merak ediyor. İşte son bölümde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 10 Şubat 2020, 23:30 Güncelleme 10 Şubat 2020, 23:30
Zalim İstanbul 31. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Nedim’i şoke eden mesaj ortaya çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul'un yeni bölümünde yaşananlar dikkat çekti. Heyecan dolu bölümde Şeniz durumu kontrol altına almaya çalışırken, Cenk ve Nedim için ise iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmadı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zalim İstanbul 31. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından beklenmeye başlandı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şeniz oğlunu kaybetmeyi göze alamaz ve kokteyl gecesi Cemre'yi susturur. Cenk onunla konuşmak isteyen Cemreyi aramaktadır, bu durum Nedim'in de dikkatini çeker. Şenizin planı umduğu gibi ilerlemez. Cenk Cemre'nin yokluğunun izini sürerken Nedim cep telefonuna gelen mesaj ile şok olur.

CİVAN DAMLA İLE BİRLİKTE HAREKETE GEÇİYOR

Seher ise yıkılmış kızından bir haber alabilmek için çaresiz beklemekteyken, Civan Damla ile birlikte harekete geçer. Civan'ın telaşı onlar için beklenmeyen bir tehlikeye sebep olur.

CENK VE NEDİM NE YAPACAK?

Şeniz durumu kontrol altına almaya çalışırken, Cenk ve Nedim için ise iş birliği yapmaktan başka çare yoktur.

ZALİM İSTANBUL 29. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz'in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim'in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk'i çileden çıkarır.