EDHO 156. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Herkesi etkileyecek olan ölümcül ve büyük savaş başlıyor

Ekranların dikkat çeken dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 155. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Heyecan dolu yeni bölümde Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli oluyor. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölüm fragmanında bekliyor. İşte son bölümde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 23:22 Güncelleme 04 Şubat 2020, 23:43
EDHO 156. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Herkesi etkileyecek olan ölümcül ve büyük savaş başlıyor

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bugün yayınlanan 155. bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatıyor. Bu savaşta düşmanı küçümsemek ise yapılacak en büyük hata oluyor. Bölümün ardından izleyiciler EDHO 156. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatmıştır. Bu savaşta düşmanı küçümsemek yapılacak en büyük hata olacaktır.

BÜYÜK SAVAŞ KAPIDA!

Sadece Hızır'ı değil kadınıyla çocuğuyla tüm Çakırbeylilerin hayatının riske girdiği bu dönemin kapanışı kolay olmayacaktır.

DOST DÜŞMAN BİRBİRİNE GİRİYOR

Dost düşman birbirine girmiş ve masanın dertleri günden güne artmışken Tufan'ın akrabası olan Bicolar da aynı amaç etrafında tekrar bir araya gelerek Hızır'ın karşısına dikilmiştir.

FEYYAZ'IN HAİNLİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR

Diğer yandan Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli olur.

HIZIR GERÇEKLERİ ANLAYACAK MI?

Feyyaz'ın varlığının büyük bir tehdit oluşturduğunu henüz bilmeyen Hızır, asıl düşmanının burnunun dibinde olduğundan da bihaberdir.

HIZIR HEDEFTE!

Sevdiklerinin kaybına alışmaktansa, onlarla beraber olmak arzusu, yapacağı ölümcül planda etkili olacaktır. Herkes Hızır'ın kendini hedefe koyacağı planın karşısında dursa da o bildiğinden şaşmaz.

TİPİ'YE NE OLACAK?

Hızır'la aynı duygularla hareket eden Tipi de bu planın bir parçası olmak için elinden geleni yapacaktır.