Ramo 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo, ailesiyle karşı karşıya geliyor!

Ekranların yeni dizisi Ramo Show TV'de bu akşam 3. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Yavuz’un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindiriliyor ve Adana’nın yönetildiği odaya götürülüyor. Bölümün ardından Ramo 4. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 28 Ocak 2020, 22:57 Güncelleme 28 Ocak 2020, 22:58
Ramo 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo, ailesiyle karşı karşıya geliyor!

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo'da bu akşam yaşanan olaylar izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Yeni bölümde İstanbul'un şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkıyor. Ramolar ise Fatoş'u Neco'ya vermeyeceğini söylüyor. Heyecan dolu bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler şimdi merakla Ramo 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz'un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana'nın yönetildiği odaya götürülür. Kuralları çiğnemenin bedeli olarak cezasını çekecek ve sulhu sağlayacaktır.

NECO FATOŞ'LA EVLENECEK Mİ?

Sulhu sağlamanın tek yolu, eski usulde, kız alıp kız vermektir; Yani Ramo Sibel'le… Neco da Ramo'nun kardeşi Fatoş'la evlenecektir. İstanbul'un bu şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkar. Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir. Ramolar ise Fatoş'u Neco'ya vermeyeceğini söyler.

SİBEL, RAMO'NUN KARŞISINDA!

Diğer yandan ailenin başına geçen Süleyman'dan gizli iş çeviren Halef ve Neslihan, Seyhan'ın cezaevindeki ağabeyi Ceyhan'la iş birliği yapar.

RAMO NE KARAR VERECEK?

Ramo, İstanbul'un hükmü karşısında ne yapacağını şaşırmış ailesiyle karşı karşıya gelmiştir. Vereceği karar iyice zorlaşmaktadır