Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sancar ve Gediz’in tüm mal varlıklarına el konuluyor

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın yeni bölümündeki gelişmeler izleyiciler tarafından dikkatle takip edildi. Yeni bölümde Sancar ve Gediz’in tüm mal varlıklarına el konulunca, Efeoğlu ailesi konağı kaybetti. Halis Efe, beslemeyken hep baş eğdiği konaktan, yine başı eğik çıktı. İzleyiciler bölümün ardından Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 27 Ocak 2020, 22:42 Güncelleme 27 Ocak 2020, 22:43
Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sancar ve Gediz’in tüm mal varlıklarına el konuluyor

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisi bu akşam 6. bölümüyle dikkat çekti. Yeni bölümde yaşanan gelişmeleri izleyiciler heyecanla takip edilirken Nare ise bir yandan yaşadığı saldırının travmasıyla savaşırken bir yandan kendini Sadıçların yokluğunda onlara yardım etmeye adıyor. Bölümün ekranlarda son bulmasıyla birlikte Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sancar "Ortaklık devam, sadıçlık tamam" der ama kader gülüp geçer ayrılık kararına. Kadere bakılırsa, iki sadıç bir koğuşta yan yana yıllar geçireceklerdir.

SON BİR ORTAKLIK

Sefirin oyunu yüzünden ayrılamayan sadıçların ise hapse girmeden önce yapacakları son bir ortaklık vardır; Nare'ye saldıranları bulmak. Ona bunu yapanların cezasını kesene kadar gözleri ne ailelerini görür, ne de hapiste geçirecekleri yılları.

EFEOĞLU AİLESİ KONAĞI KAYBEDİYOR

Sancar ve Gediz'in tüm mal varlıklarına el konulunca, Efeoğlu ailesi konağı kaybeder. Halisefe, beslemeyken hep baş eğdiği konaktan, yine başı eğik çıkar. Üstelik Nare ile aynı çatı altında yaşamak ve o kızın yaralı yüzüne bakmak zorunda kalır. Bizzat neden olduğu yaraların olduğu yüze.

NARE OLANLARA YÜREKTEN İNANIYOR

Nare ise bir yandan yaşadığı saldırının travmasıyla savaşırken bir yandan kendini Sadıçların yokluğunda onlara yardım etmeye adar. Çünkü o sevdiklerinin suçsuzluğuna tüm kalbiyle inanmaktadır.