Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödüyor

Show TV ekranlarının yeni dizisi Ramo dizisi bu akşam saat 20.00'de 2. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Ramo ve ailesinin Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşamasını konu alan dizinin yeni bölümündeki gelişmeler dikkatle takip edildi. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler şimdi merakla Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 22:44 Güncelleme 21 Ocak 2020, 23:48
Ramo 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödüyor

İÇİNDEKİLER

Ramo dizisi Show TV'de bu akşam ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Ramo'nun Cengiz'i öldürmesiyle beraber Adana'da işler karışıyor ve Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödüyor. Bölümün ardından Ramo 3. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı...

RAMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ramo, can dostu Boz'u kurtarmış, Cengiz'i vurmuştur. Gözünü karartıp her şeyi riske atan Ramo, Boz'la beraber eve döner.

AİLE ÜYELERİ ÖFKELİ

Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo'nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de, Fidan ve Fatoş Ramo'nun yanında durur.

YILDIRIM AİLESİNİN EVİNE ATEŞ DÜŞÜYOR

Öte yandan Cengiz'in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer. Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken duygularına yenilen Sibel, Ramo'dan hesap sormaya gider. Sibel, elindeki silahı Ramo'ya doğrultur ve babasının intikamını alacağını söyler. İkili hesaplaşır.

ADANA'DA İŞLER KARIŞIYOR

Ramo'nun Cengiz'i öldürmesiyle beraber Adana'da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.