Hekimoğlu, Ramo, Çocuk ve Tutunamayanlar reyting sıralaması nedir? 21 Ocak reyting sonuçları kim birinci oldu?

21 Ocak reyting sonuçları gün içerisinde dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler gün sonunda hangi yapımın birinci olduğunu merak ediyor. Yapımların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşanıyor. 21 Ocak Salı günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Total'de 1.sırada Show TV’de yayınlanan “Ramo”, 2.sırada “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, 3.sırada Fox TV’de ekrana gelen “Kadın” yer aldı.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2020, 12:27 Güncelleme 22 Ocak 2020, 12:27
Hekimoğlu, Ramo, Çocuk ve Tutunamayanlar reyting sıralaması nedir? 21 Ocak reyting sonuçları kim birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

21 Ocak reyting sonuçları gün içerisinde dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler gün sonunda hangi yapımın birinci olduğunu merak ediyor. Yapımların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşanıyor. 21 Ocak Salı günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır.

21 OCAK TOTAL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total'de 1.sırada Show TV'de yayınlanan "Ramo", 2.sırada "Fatih Portakal İle Fox Ana Haber", 3.sırada Fox TV'de ekrana gelen "Kadın" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Fatih Portakal İle Fox Ana Haber", 2.sırada Kanal D'de yayınlanan "Hekimoğlu", 3.sırada "Kadın" yer aldı.

20 OCAK TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 SEFIRIN KIZI STAR

2 CUKUR SHOW

3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

4 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

6 ESRA EROL'DA ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW

8 YASAK ELMA FOX

9 ZALIM ISTANBUL KANAL D

10 CUKUR (ÖZET) SHOW

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.