Çukur 85. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Selim taraftar değiştirip Çağatay'a destek verecek mi?

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un yayınlanan yeni bölümünde ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Erdenet ortalığın karışmasına neden olurken Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı ile görüşüyor. Heyecan dolu 84. bölümün bitmesiyle beraber izleyiciler Çukur 85. bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 23:51 Güncelleme 20 Ocak 2020, 23:53
Çukur 85. bölüm fragmanı yayına girdi mi? Selim taraftar değiştirip Çağatay’a destek verecek mi?

İÇİNDEKİLER

Her hafta pazartesi günleri saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin 84. bölümü izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Yeni bölümde Çağatay Erdenet'in isteği üzerine buluşmaya giden Selim kötü bir sürprizle karşılaştı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Çukur 85. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahsun ve Yücel'i de yanına alan Çağatay, Yamaç'ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı'yla görüşecek. Selim'i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay'a Selim'in vereceği cevap merak konusu olacak.

SELİM KİMDEN YARDIM İSTİYOR?

Bir yandan Yamaç'ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırtacak.

DUYGU YÜKLÜ HESAPLAŞMA

Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanacak bir kayıp onu derinden sarsacak. Selim, Yamaç'ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşecek, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkileyecek.

YAMAÇ ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELİYOR

Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç'ın karşısına çıkmak için hazırlanacak. Çağatay'ın yapacağı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna gelecek.