Babil oyuncuları kimler? Babil dizisi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ve hikayesi

Babil oyuncuları kimler? Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil bu akşam saat 20.00'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Babil dizisi hakkındaki detaylar izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Özellikle şu saatlerde izleyiciler Babil oyuncuları kimler sorusuna cevap arıyor. Peki, Babil dizisi konusu nedir? İşte dizinin oyuncu kadrosu...

Giriş Tarihi 17 Ocak 2020, 17:58 Güncelleme 17 Ocak 2020, 18:01
Babil oyuncuları kimler? Babil dizisi konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu ve hikayesi

İÇİNDEKİLER

Babil oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Ekranların yeni dizisi Babil için geri sayım son buldu. Babil dizisi bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Star TV'de izleyicisiyle buluşuyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise Babil oyuncuları hakkında arama motorlarında araştırmalarına devam ediyor. Peki, Babil dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

BABİL OYUNCULARI KİMLER?

Babil dizisinin oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven gibi ünlü isimler yer alıyor.

BABİL KONUSU

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan'ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz'in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur.

Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda'nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen'den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay'ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman'ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macerada karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

HALİT ERGENÇ - İRFAN

Ekonomi profesörü, sevgi dolu bir baba. İdealist, zeki, duyarlı, vicdanlı, karizmatik ve mütevazı.

ASLI ENVER - AYŞE

Süleyman'ın asistanı. Sempatik, dürüst, akıllı, duyarlı, merhametli, samimi

OZAN GÜVEN - EGEMEN

İrfan'ın en yakın dostu. Her devrin adamı, eğlenceli, kurnaz, şeytan tüylü, tek tabanca, fırsatçı. Hayatı hep sınırda, uçlarda.

BİRCE AKALAY - İLAY

Süleyman'ın sevgilisi, İrfan'ın eski aşkı. Çekici, sofistike, çok güzel, mesafeli.

MESUT AKUSTA - SÜLEYMAN

Karanlık bir tarafı olan iş adamı, eski tefeci, aile babası. İlay'a deli gibi aşık. Eğitimsiz, hırslı, zeki, acımasız, cezalandırıcı, güçlü, saplantılı.

NUR FETTAHOĞLU - EDA

İrfan'ın eşi. Tutkulu, entrikacı, pragmatik, iyi bir anne, iyi dost, tehlikeli düşman.