Kuruluş Osman bugün var mı, neden yok? Yeni bölüm tarihi belli oldu! İşte 15 Ocak ATV yayın akışı

Kuruluş Osman bugün var mı? Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Dizinin 15 Ocak Çarşama günü ATV yayın akışında yer almaması izleyicilerin dikkatini çekerken özellikle şu saatlerde Kuruluş Osman neden yok sorusuyla ilgili araştırmaların yoğunluk kazandığı görülüyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 15 Ocak 2020, 18:48 Güncelleme 15 Ocak 2020, 18:52
Kuruluş Osman bugün var mı, neden yok? Yeni bölüm tarihi belli oldu! İşte 15 Ocak ATV yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kuruluş Osman hayranları dizinin 15 Ocak ATV yayın akışında yer almamasının ardından Kuruluş Osman neden yok sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Kuruluş Osman yeni bölüm tarihi dün akşam yayınlanan fragmanın ardından belli oldu.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. ATV ekranlarında Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yerine Ziraat Türkiye Kupası Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşması naklen yayınlanacak. Kuruluş Osman'ın 7. yeni bölümü 22 Ocak Çarşamba günü seyirciyle buluşacak.

15 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

19.00: atv Ana Haber
19.45: Kupaya Doğru
20.30: Çaykur Rizespor-Galatasaray (Ziraat Türkiye Kupası)
22.45: Taşıyıcı 3 - Yabancı Film
00.30: Son Durak
01.30: Aşk ve Mavi

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE BÜYÜK TUZAK!

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir.

OSMAN CİNAYET SUÇLAMASINDAN AKLANIYOR

Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir.

OSMAN YANNİS İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır?

SELCAN VE ZÖHRE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?