Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zor durumda kalan Zeynep mücadelesine devam ediyor

Ekranların merakla takip edilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölümü izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem’in Zeynep için bambaşka planları bulunuyor. Ekrem adımlarını dikkatle atıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Doğduğun Ev Kaderindir 3. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 01:32 Güncelleme 16 Ocak 2020, 01:38
Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zor durumda kalan Zeynep mücadelesine devam ediyor

İÇİNDEKİLER

Bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü dikkat çekti. Yeni bölümde Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha'nın Sakine'ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanıyor. İzleyiciler bölümün ardından Doğduğun Ev Kaderindir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Mehdi'nin teklifinde ne kadar ciddi olduğunu anlayan Zeynep, yeni bir dönemecin eşiğindedir. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylerken, Zeynep yapması gerekeni seçerek Mehdi'yle evlenmeye karar verir. İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir.

EKREM'İN ZEYNEP İÇİN PLANI NE?

Diğer tarafta Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem'in Zeynep için bambaşka planları vardır. Ekrem adımlarını dikkatle atar.

ZEYNEP DÖRT BİR YANDAN KUŞATILIYOR

Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha'nın Sakine'ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanır.

ZOR DUVARLAR

Düğün günü geldiğindeyse, beklenmedik gelişmelerin varlığı ve misafirlerin gelişiyle, Zeynep ve Mehdi'nin ilişkileri başka yaralara gebe olacak, aşılması zor duvarlar aralarına örülecektir.