Ramo dizisi nerede çekiliyor? Ramo ne demek? İşte dizinin çekildiği yer

Ramo dizisi nerede çekiliyor? Ekranların yeni dizisi Ramo için geri sayım sona erdi. Ramo dizisi bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Show TV'de izleyicisiyle buluşuyor. Ramo dizisi aile, adalet, intikam ve dostluk eksenindeki derin çatışmayı konu ediniyor. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise Ramo dizisi nerede çekiliyor sorusu hakkında arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Ramo ne demek? İşte dizinin çekildiği yer

Giriş Tarihi 14 Ocak 2020, 18:25 Güncelleme 14 Ocak 2020, 18:25
Ramo dizisi nerede çekiliyor? Ramo ne demek? İşte dizinin çekildiği yer

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının yeni dizisi Ramo bu akşam saat 20.00'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ramo dizisi hakkındaki detaylar izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Özellikle şu saatlerde izleyiciler Ramo dizisi nerede çekiliyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ramo ne demek? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana'da çekimleri gerçekleşen Ramo dizisi aile, adalet, intikam ve dostluk eksenindeki derin çatışmayı konu edinirken; bu çatışmanın ortasında yeşeren Ramo ve Sibel'in aşkını anlatıyor.

RAMO NE DEMEK?

Ramazan isminin kısaltması olarak da bilinen Ramo'nun ne anlama geldiği ve hikayesi dizinin ilk bölümünde netleşmeye başlayacak?

RAMO KARAKTERİ HAKKINDA

Kanla değil sevgiyle bağlanan sımsıcak bir ailenin gözü kara lideri. Zeki, iş bitirici, kendine has yöntemleri olan biri. Düşmanlarına karşı acımasız, sevdiklerine ve mazlum insanlara karşı merhametli fedakâr bir adam… Geçmişi bir zırh gibi kuşanan Ramo'nun, ailesi için yapamayacağı şey yoktur. Fakat sevdiklerini korumak için aldığı kararlar hem kendini hem de ailesini büyük bir savaşa sürükleyecektir… Ve aşka!

RAMO OYUNCULARI KİMLER?

Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi isimler yer alıyor.

RAMO 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo'dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar.

Bu yolda Ramo'yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel'dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira.

Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz'un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder.

Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.