Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman'ın çekildiği yer nerede? İşte oyuncuları

ATV ekranlarının iddialı prodüksiyonuyla dikkat çeken dizisi Kuruluş Osman bu akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlanan bölümleriyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman'ın nerede çekildiği merak konusu oldu. Diziyi ekranları başında takip eden izleyiciler ise arama motorlarında "Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuruluş Osman'ın çekildiği yer nerede ve seti hangi ilde? İşte dizinin oyuncuları...

Giriş Tarihi 11 Aralık 2019, 20:04 Güncelleme 11 Aralık 2019, 20:04
Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman’ın çekildiği yer nerede? İşte oyuncuları

İÇİNDEKİLER

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu ve devletin kurucusu Osman Gazi'nin hayatını anlatan Kuruluş Osman yayınlanan her bölümüyle milyonları ekran başına kilitliyor. Kısa sürede büyük beğeni toplayan Kuruluş Osman dizisinin nerede çekildiği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü ekranları başından takip edenler Kuruluş Osman nerede çekiliyor sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Peki, Kuruluş Osman'ın çekildiği yer nerede? İşte diziye dair merak edilenler...

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi çekimleri, İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde, 360 dönüm arazi üzerine kurulan platoda yapılıyor. Dizide 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, klişeler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından kabul edilen yerde şu an 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda, Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Özge Törer, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel gibi isimler yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Kanımda dolaşan deli taylar üzerine and olsun ki diriliş ateşini yakacağım!"

Yannis, kanlı planını hayata geçirerek göl kenarındaki pazarı basıp, Edebalı'nın kızını kaçırmayı başarmıştır. Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, Bala Hatun'dan istediklerini öğrenebilecek midir? Osman ise esiri Teokles'i kaçıran Batur Alp'a oba meydanında ceza kesmiştir. Bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilecektir. Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun'un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır?