Azize dizisi bugün neden yok? Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 10 Aralık Kanal D yayın akışı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Azize'nin bu akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. 10 Aralık Salı Kanal D yayın akışında diziyi göremeyen izleyiciler "Azize dizisi bugün neden yok?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Aynı zamanda izleyiciler Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna da yanıt arıyor. İşte 10 Aralık Kanal D yayın akışı...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2019, 19:08 Güncelleme 10 Aralık 2019, 19:08
Azize dizisi bugün neden yok? Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 10 Aralık Kanal D yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Azize dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Dizinin Kanal D yayın akışında yer almaması akıllara Azize dizisi bugün neden yok sorusunu getirdi. İzleyiciler bu nedenle arama motorlarında Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

AZİZE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarında kısa sürede izleyicilerin dikkatini çeken Azize dizisiyle ilgili yayıncı kuruluştan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Azize yeni gününde, Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!" ifadelerine yer verildi.

10 ARALIK SALI KANAL D YAYIN AKIŞI

18:45 Kanal D Haber
20:00 Yaşamak Güzel Şey
22:15 Yusuf Yusuf

AZİZE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize, Kartal'a gerçekleri anlatıyor mu? Kartal ve Azize arasındaki buzlar yavaş yavaş erimektedir. Kartal'ın açık yürekliliği Azize'yi etkiler. Kartal, Azize'ye o can alıcı soruyu sormakta sakınca görmez. Gerçekleri öğrenmek istemektedir. Azize konuya ailesini anlatmakla başlar. İkili artık yolun sonuna geldiklerini düşünmektedir.

Öte yandan Balkan kendine gelir. Balkan'ın kendine gelmesi pek çok şeyin habercisidir. Ortalık karışır. Ailesine karşı Azize'yi savunan Kartal hislerini açıklar. Azize ve Kartal arasında neler olacak?